Sportrening

Jeg er veldig glad i å gå spor med hundene mine. Ebbie og Pia er ikke fullt så glad i det som Fant er, de vil nok heller trene søk. Det har nok med de opprinnelige arbeidsoppgavene deres å gjøre. Fant er en engelsk cocker spaniel og han er en jakthund, mens Ebbie og Pia er korthårscollier. Gjeterhunder skal samarbeide med eier, springe rundt og samle får, og har derfor ikke nesa så mye i bakken.

p1040692

Lørdag for et par uker siden, trente vi spor i Ljøtelende, Tunhovd. Jeg har skrevet et lite innlegg på min private blogg, hvis du har lyst til å lese om treningen. Du finner innlegget HER. Fant var ikke med oss, for han var hos min datter Martine.

Mvh. Hilde.

Reklamer

Forfatter: Hilde

Jeg som eier og driver Bærum Hundeskole heter Hilde M. Eidal . Jeg holder mange forskjellige kurs, bla. valpekurs, hverdagslydighetskurs/grunnkurs, rally-mix, freestylekurs, nybegynnerkurs i spor og rundering, kantarellsøk-kurs, og flere temakurs (innkalling,passeringstrening, gå fint i bånd bl.a.). Kursene går fortrinnsvis vår og høst, men privattimene tar jeg hele året. Fra 2001 - 2011 drev jeg Jar Hundeskole sammen med Birgitta Antoniou. Jeg driver også Nesbyen Hundeskole i Hallingdal. Jeg benytter meg kun av positive metoder, fordi det fungerer helt perfekt og vi får både glade hunder og eiere! Jeg har tre hunder. Cockergutten Fant på 12 år, korthårscollie Ebbie som er 10 år, og hennes datter Pia, som er 6.5 år gammel. Hos meg er det aldri et kjedelig øyeblikk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s