Planlegging av FS kurs

Nå er det ikke så lenge til kurset starter og jeg sitter og planlegger teori og praktisk trening. Jeg går alltid gjennom «gamle» kurs og ser gjennom dem, og finner ut om det er noe av innholdet som jeg skal legge til, eller kanskje fjerne.

Slik ser det ut,  når jeg jobber meg gjennom materialet:

freestyle forb

Jeg har laget det jeg kaller et «klasserom». Det er ett til som er eget for freestylekurset og et annet «klasserom» som går til alle kurs.

Freestyleforberedelser

Jeg deler ikke ut teori på papir lenger. Deltagerne mine får passord til sidene og de leser teorien før vi møtes neste kurskveld. Da er de litt forberedt og kan spørre meg om de tingene som de eventuelt lurer på. Mange av mine kursdeltagere skriver ut sidene, og lager en egen perm av dem. Det synes jeg er veldig fint at de gjør.

Jeg har ingen egen teorikveld når kurset starter. Vi har teori og praktisk trening hver kveld og det synes jeg fungerer kjempefint.

Velkommen på kurs hos meg.

Mvh. Hilde.

Reklamer

Forfatter: Hilde

Jeg som eier og driver Bærum Hundeskole heter Hilde M. Eidal . Jeg holder mange forskjellige kurs, bla. valpekurs, hverdagslydighetskurs/grunnkurs, rally-mix, freestylekurs, nybegynnerkurs i spor og rundering, kantarellsøk-kurs, og flere temakurs (innkalling,passeringstrening, gå fint i bånd bl.a.). Kursene går fortrinnsvis vår og høst, men privattimene tar jeg hele året. Fra 2001 - 2011 drev jeg Jar Hundeskole sammen med Birgitta Antoniou. Jeg driver også Nesbyen Hundeskole i Hallingdal. Jeg benytter meg kun av positive metoder, fordi det fungerer helt perfekt og vi får både glade hunder og eiere! Jeg har tre hunder. Cockergutten Fant på 12 år, korthårscollie Ebbie som er 10 år, og hennes datter Pia, som er 6.5 år gammel. Hos meg er det aldri et kjedelig øyeblikk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s