Privattimer

Det blir mer og mer vanlig å bestille privattimer når det gjelder trening av hund. Det synes jeg er kjempebra 🙂

Noen ganger trenger vi bare å ha en samtale om «ting», mens vi andre ganger trenger å  trene på praktiske øvelser. Jeg holder timer både på formiddagen og på ettermiddag/kveld. Vi møtes enten hjemme hos deg eller på et sted som er hensiktsmessig i forhold til det vi skal trene på.

Vi trener på det som DU trenger hjelp til. Det kan f.eks. være hverdagslydighet (hilse fint, innkalling, gå fint i bånd, passering av andre hunder osv.), freestyle, rally-øvelser, LP,  «hjelp, valpen biter», en prat om valpen din eller hva som helst du vil at vi skal jobbe med. Det er DU som bestemmer hva vi skal trene på, eller prate om.

Noen ganger vil du få ei leselekse før vi møtes, slik at hunden din og du er litt forberedt før første møte. Jeg vil også sende deg ei lekse som du skal trene på etter timen, slik at du kommer i gang med treningen.

BETALINGSBETINGELSER:

1 klokketime koster kr. 600,00 , to timer koster kr. 1.000,00. Du bestemmer selv hvor lang timen skal være.

Jeg sender faktura til deg, før vi skal ha timen. Hvis denne ikke er betalt før timen, blir timen avlyst. Avbestiller du senere enn 24 timer før avtalt time, betales timen i sin helhet.

Hvis du vil bestille en time, kan du sende meg en mail til:  bhundeskole@gmail.com. Så tar vi det derifra.

Mvh. Hilde.

Reklamer